top of page

Žaliasis kokteilis su špinatais ir bananu (nuo 9 mėn iki 99+)

Updated: Apr 14, 2020


Nesu didėlė žaliųjų kokteilių megėja, tačiau pripažįstu, jog tai vienas geriausių būdų gauti daug vitaminų ir keliauti sveikesnės mitybos link. Ir kas jei ne mes, tėvai, pasirūpinsime, mažųjų sveikata.

Žalieji kokteiliai (be karvės pienuko) puikiai tinka pradėjus primaitinti. Tik būtinai atkreipkite dėmesį ar mažylis nealergiškas kažkokiam produktui, nes niekas geriau nepažįsta jūsų vaiko nei Jūs pats. Taip pat užtikrinkite, jog tai nebūtų pirmoji mažylio pažintis su kokteilių ingredientais (na, dėl viso pikto).

Žalieji kokteiliai – tai sveikas maistas, tinkantis vaikui susirgus, kai taip nieko nesinori... Taip pat jie vienas lengviausių būdų gauti daug vitaminų ar suvalgyti ne taip mėgiamas salotas...

Šįkart mudu su mažyliu, po pietų miegelio, vietoj tradicinės košės pasirinkome špinatų ir bananų kokteilį.

O kokteilis todėl, kad? Paskutiniu metu mažylis griežtai atsisako valgyti košę, na, nebent šaukštelį, o būdamas alkanas jis tampa vienu pikčiausių namų gyventojų. Be to vakarop mudu planuojame eiti pasiimti siuntinio, o tai vyktų prieš vakarienę (!). Taigi lengvai virškinamas ir skranduką bent trumpam užkemšantis kokteilis:

Jums reikės:

60 ml kokosų vandens (gaminu pati) arba vandens

1 banano

1 sauja špinatų

Viską sublenderiuojame ir taukšt jau yra. Skanaujame.

24 views

Recent Posts

See All
bottom of page