top of page

NOVEXPERT kosmetika

Būnant dirbančia mama pats sunkiausias darbas - tai laiko radimas mažajam, virtuvei, kambarių tvarkymui, o ypač laikui sau. Nuo gruodžio mėnesio mane vis puola pasikeisdama sloga su gerklės skausmu ir kartais užpuolančiu kosuliu. Dažniausiai atrodau taip blogai kaip reklamuodama vaistus nuo peršalimo ligų... Savaitę sportuoju, o dvi savaitės po darbo stengiuosi gulėti (kiek tai įmanoma mamai)...

Džiaugiuosi, kad daugiau nei savaitę buvau priversta rūpintis savo oda ir išbandyti Novexper kosmetiką.

Nedaugžodžiauju ir rašau (produktus įsigyti ir daugiau apie juos perskaityti galite juara.lt):


1. Novexpert serumas veidui su hialurono rūgštimi, itin koncentruotas.

Aprašymas: Linija su hialurono rūgštimi - greitai atstato susilpnėjusios odos gyvybingumą visuose 3 odos sluoksniuose. Tinka dehidratuotai odai, veidui su nuovargio požymiais, , randų gydymui.

Aprašyme taip pat minima, kad kosmetika skirta stresą patiriančių, dietų besilaikančių žmonių odai.


Tai mano 3-asis išbandytas produktas su hialurono rūgštimi (du pastarieji buvo perduoti mamai) ir prisižadėjau niekada niekada nebenaudoti produktų su ja. Pirmasis sukeldavo nemalonų niežėjimo pojūtį ir veido paraudimą. Antrasis (jei nepasitepdavau papildomai kremu) sukeldavo odos tempimo ir dar sausesnės odos jausmą. Šis produktas neturėjo nei vieno, nei kito šalutinio poveikio. Kasdien tepdavausi ant sausos odos ir laukdavau ar nepasireikš koks nemalonus pojūtis... Ir jo nebuvo, taigi pagaliau radau sau tinkantį veido serumą.

Beje, mano oda sausa ir itin jautri, o šis serumas tikrai ją drėkino.


2. Novexpert glotninamoji tonizuojamoji veido dulksna su hialurono rūgštimi, 100ml

Aprašymas: Multifunkcinis produktas – tonikas, makiažo fiksatorius ir fiziologinis vanduo viename buteliuke. Tinka visų tipų odai (dehidratuotai, suglebusiai), tiek vyrams, tiek moterims. Tonizuoja, drėkina ir putlina veido odą, padeda pristabdyti odos senėjimo procesus, fiksuoja makiažą, apsaugo nuo aplinkos taršos, sumažina odos blizgesį ir suteikia gaivumo pojūtį.


Apie šį produktą parašyti sunkiausia, nes poveikį pajausti taip pat labai sunku. Neneigsiu pasipurškus odą jaučiamas gaivumas ir dabar šis produktas visada yra mano rankinėje. Malonu žinoti, kad ši dulksna saugo odą nuo taršos, o vasarą ji nuramins saulės lepinamą odą.


3. Novexpert putlinamoji lūpų priežiūros priemonė su hialurono rūgštimi

Aprašymas: Lūpų balzamas tinka lūpoms, kurios yra sausos, išplaukusių bruožų, labai plonos, praradę elastingumą. Priemonę galima naudoti nuo 20 metų. Tinka ir vyrams. Visiems odos tipams. Sudėtyje esantys hialurono rūgštis, vitaminas E, žaliųjų dumblių ekstraktai ir kitos veiksmingos medžiagos, kurios lūpas drėkina, atstato, suteikia putlumo, lygina raukšles bei gydo.


Šis produktas iš visų minėtų mano mėgstamiausias! Tiesa, turiu vieną Lietuvos gamintojų natūralų lūpų balzamą, kuris jau kelerius metus yra mano kosmetinėje ir jo dar nežadu keisti, bet šis produktas taip pat atsidurs mano kosmetinėje. Tikrai suteikia blizgesio, putlina lūpas, nesausina, netampa lipnus ir nemalonus, o priešingai maloniai šaldo ir gydo pastaruoju metu vėjo sausinamas lūpas


Taip pat verta atkreipti dėmesį:

- 0 % konservantų, - 0 % cheminių medžiagų, - 100% natūralių medžiagų, - 100% hipoalerginiai, - 100 % biologiškai skaidrūs.


Tinka vyrams ir besilaukiančioms moterims.







200 views
bottom of page